Welkom

Verandering en vernieuwing motiveren mij. Niet als doel op zich, maar om ruimte te geven aan nieuwe ideeën en om problemen op te lossen. Rode draad in mijn cv is dat ik altijd werk in een omgeving waar het om mensen gaat. Ik ga daarbij uit van de kracht van (groepen van) mensen. Bovendien vind ik dat professionals meer eigen ruimte moeten krijgen. In beide gevallen daag ik hen wel uit het beste uit zichzelf te halen. Graag werk ik samen met meer gespecialiseerde professionals, die mij adviseren, inspireren en/of wijzen op risico’s.

Met Boeve Advies wil ik partner zijn bij bestuurlijke & strategische vraagstukken voor overheden en de non-profitsector. Commerciële organisaties die te maken hebben met de (lokale) overheid, kunnen overigens ook een beroep op mij doen: ik leer hen graag de overheid beter te begrijpen. Vanuit mijn jarenlange ervaring als adviseur, bestuurder en toezichthouder werk ik op strategisch niveau mee aan het vinden van nieuwe oplossingen voor uw vraagstukken. Voel me net zo thuis in zorg, welzijn en onderwijs, als in economische en ruimtelijke ontwikkelingen.

Naast de diverse opdrachten die ik uitvoer, ben ik tevens spreker over met name de toekomst van de overheid en de rol van die overheid in de samenleving. Daarnaast ben ik beschikbaar als dagvoorzitter.

Met een vriendelijke groet,

 

Gert Boeve